Beli I amerikaneve rritet gjithnje e me shume !!

Sipas nje studimi, niveli mesatar I diametrit te belit ne popullsine amerikane eshte rritur gjate dekades se fundit me afersisht 1 inch ( 2.5cm) nga 1999 ne 2012. Keto te dhena te publikuara ne The Journal of...

Pankreasi (Kanceri Pankreatik)

Pankreasi eshte nje gjender me gjatesi rreth 15cm, e lokalizuar ne abdomen (bark). Ka formen e dardhes se shtypur dhe rrethohet prej stomakut, zorres se holle, melçise, shpretkes dhe fshikezes se temthit....