We Speak Science lanson “Science in a Click Competition”

Që të angazhojë më shumë studentë në Shkencë dhe Mjekësi, We Speak Science është duke nisur një garë që do të emërtohet “Science in a Click”.  Të gjithë studentët dhe profesionistët në çfarëdo fushe të shkencës ose ose mjekësisë mund të marrin pjesë. Gara kërkon që ta postoni një fotografi në llogarinë tuaj të Facebook, Instagram ose Twitter me anë të tagut #wespeakscience dhe #scienceinaclick gjithasht duke ee postuar te faqja jonë We Speak Science Facebook Page http://wwww.facebook.com/wespeakscience.

Fotografia duhet të përmbajë studentët/profesionistët në punën e tyre shkencore/mjekësore me një përshkrim të shkurtë të punës së tyre. Në fund të fotografisë duhet ta shkruani We Speak Science.

Fituesit do të paraqiten në WSS dhe puna e tyre do të promovohet.

12272579_1658194764437631_548652434_n

    www.wespeakscience.com

    si edhe #wespeascience #scienceinaclick

[raw][/raw]
Back to top button

Important This site makes use of cookies which may contain tracking information about visitors. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies.