Fustani dhe shkenca, si?!

  Fotoja tregon fustanin. Në mes te fotos qëndron fustani origjinal; në të majtë tregohet po i njëjti fustan si i bardhë dhe ngjyrë ari; në të djathtë qëndron fustani që duket si blu-i zi....
article placeholder

Virusi premtues në trajnimin e infeksioneve

Virusi i gjetur në kanalizime duket premtues në trajtimin e infeksioneve gjatë procedurave dentare. Rritja e super viruseve është duke 'e udhëzuar' kërkimin, drejt mënyrave të tjera të të...

Të vërtetat mbi Gripin dhe vaksinat kundër tij.

Të vërtetat mbi Gripin dhe vaksinat kundër tij. Një nga valët e sëmundjëve si dhe më e shpeshta është gripi. Një sëmundje e cila qdo vit kaplon me mijëra qytetar. E shkaktuar nga virusi i Gripit....

HIV crrenjoset nga qelizat e infektuara !

HIV- virusi I imunodeficiences njerezore eshte nje Lentivirus qe shkakton semundjen e imunodeficiences se fituar (SIDA), gjendje ne te cilen si pasoje e demtimit serioz te sistemit imun predominojne...