7 USHQIMET QË LUFTOJNË KANCERIN

Sipas studimeve të fundit, 7 përbërës ushqimor kanë fuqinë të rrisin efikasitetin e trajtimeve ndaj kancerit dhe kur konsumohen rregullisht, mund të parandalojnë...

Anemia: çfarë duhet të dini?!

Anemia është një problem global i shëndetit publik me pasoja të mëdha në shëndetin e njeriut si dhe në zhvillimin social dhe ekonomik të një vendi....

Zoti Tesla

Kur Ajnshtajnin e pyeten sesi ishte ndjesia e të qenurit personi më inteligjent në Tokë, ai u përgjigj: “Unë nuk e di këtë. Ju duhet të pyesni Nikola...